Rutkai Bori Banda: Laton-laton Balaton!

gyermekkoncert (0)
60 perc
A Művészetek Völgye és a Kaláka Fesztivál sztárjai újra Balatonszemesen! Vizipiciklizzünk gyorsan a zsebtengeri kikötőbe, hiszen várnak ránk már az illatozó balacsinták! Fagyimikrofont ropogtatunk a hableányokkal, hablegényekkel csobbanunk a balatoni paloták vízalatti báltermeibe, Sárkányjárgányon szárnyalunk a strandok felett. Bori színpompás horgolt bábjaival csalogatja elő a nyári kalandozások elvarázsolt világát. A gyerekekkel és a felnőttekkel közös játékokban megelevenedik a Citrom Cirkusz, a Rizibizi Diszkó, a Palacsinta Pályaudvar és a Kukutyini Karnevál. Frissítően üdítő zenékkel, vicces dalszövegekkel, és sok-sok mesével várunk titeket is a “Laton-party” vidám, családi bulikba. A koncertek után a zenekar szívesen dedikálja a Bori által írt és illusztrált mesekönyveket, lemezeket, sőt zsebtengeri tetoválásokat is be lehet szerezni!

JEGYVÁSÁRLÁS 1-99 KORIG SZÜKSÉGES.
Saját szervezés: Bankkártyás és SZÉP-kártyás fizetés lehetséges!
IDŐPONTOK:
2024-08-10 10:00 (szombat) - 248 szabad hely

JEGYVÁSÁRLÁS BANKKÁRTYÁS FIZETÉSSEL

Jegyek száma:
Fizetendő:
A számla kiállításához (ami törvényi kötelességünk) a cím megadása szükséges.

Simplepay

Tudomásul veszem, hogy a Marketing és Fesztivál Kft. (2316 - Tököl, Csokonai u. 60/A) adatkezelő által az ancsikamozi.hu felhasználói adatbázisában tárolt alábbi személyes adataim átadásra kerülnek az OTP Mobil Kft., mint adatfeldolgozó részére. Az adatkezelő által továbbított adatok köre az alábbi: Teljes név, cím, telefonszám, email cím.

Az adatfeldolgozóáltal végzett adatfeldolgozási tevékenység jellege és célja a SimplePay Adatkezelési tájékoztatóban, az alábbi linken tekinthető meg: http://simplepay.hu/vasarlo-aff

KÖVESS MINKET

Facebook
Instagram
Youtube

Bankkàrtya és SZÉP kàrtya elfogadàs!

KAPCSOLATFELVÉTEL

szervezes@ancsikamozi.hu
+36(1)300-9021

2024-BEN FILMVETÍTÉS NINCS,
GYEREK- ÉS CSALÁDI PROGRAMOKKAL VÁRUNK! // Közlemény
Címünk: 8636 - Balatonszemes, Kossuth Lajos út 2. Üzemeltető: Marketing és Fesztivál Kft.
Minden jog fentartva. Weboldalt készítette: Honlapmenedzser.hu